חומוס בן יהודה קרית אונו

חומוס בן יהודה - מנה קומפלט

כתובת: רפאל איתן 1, קרית אונו

כשר

את חומוס בן יהודה שנפתח לפני חצי שנה בערך ברחבה של פיצוחיית אימיליה שבמתחם אונו מרקט שבקרית אונו סביר להניח שלא היה יוצא לי לטעום אם חמי לא היה מפתיע אותי באמצע יום עבודה עם מנת חומוס פול וגרגרים שלהם בפתח הבית.

אני מת על חומוס אבל בעידן בו אי אפשר לנגב חומוס כמו שצריך בחומוסיה בגלל מגבלות הקורונה למיניהם, אני נמנע מלאכול חומוס בטייק אווי או רחמנא ליצלן להזמין חומוס במשלוח – זה פשוט לא עובד לי. אבל היי שאלוהים מנחית לך צלחת חומוס גרגרים על הראש אתה אומר תודה ומתחיל לנגב בלי לשאול יותר מדי שאלות. אני אומר אלף פעם תודה לשמוליק חמי היקר על ההפתעה באמצע היום ששינתה לי את תפריט ארוחת הצוהריים בשנייה ובמקום שניצל תירס תעשייתי ואורז תפל אני חוגג על חומוס פול וגרגירים חמים.

לפני הניגוב הראשון הייתי סקפטי במיוחד אחרי הניגוב הראשון הבנתי שוואלה, חומוס מחומוסיה בטייק אווי / משלוח יכול לעבוד לא רע בכלל, ואחרי הניגוב השני נפל האסימון חומוס בן יהודה בקרית אונו עושים חומוס נדיר ויותר מזה הם יודעים לארוז את המנות באופן ששומר על החום והטעמים של המנה

 תפריט של חומוס בן יהודה (קרית אונו)

  • מנה חומוס 27 ₪
  • 1/2 קילו חומוס 25 ₪
  • 1/4 קילו חומוס 16 ₪
  • מנה פלאפל 21 ₪
  • סביח 23 ₪
  • חביתת ירק 23 ₪

אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל אם אני לרגע עוצם את העיניים וטועם מהחומוס אני לגמרי יכול לדמיין שאני יושב באכבר חומוסייה  ביפו או בירושלים העתיקה.

משחת החומוס עצמה חמה, הגרגרים והפול עברו פה בישול ארוך שריכך אותם באופן מושלם ועל כל זה יצקו שמן זית, תבלינים וטחינה מצוינת בנדיבות.

מה שעוד יותר הדליק אותי בחומוס בן יהודה היה שלפני כמה ימים עברתי במקרה במתחם אונו מרקט והופתעתי לגלות שהחומוס שאכלתי יצא מבוטקה קטנטן (מטר על מטר) – דברים טובים באים באריזות קטנות. 

חומוס בן יהודה קרית אונו בציונים

  • טעם – סוף סוף הגיע לאזור בקעת אונו חומוסייה אסלית וטעימה – ציון 9
  • מחיר – 27 שקל למנה של חומוס טרי וטעים זה מחיר ששווה לכל כיס – ציון 9
  • אריזה – אין ספק שחומוס בין יהודה בקרית אונו יודעים דבר או שתיים על איך להוציא אוכל רחוב בטייק אווי. האופן המוקפד בו בחרו לארוז את החומוס וכל אחד מהפרודוקטים הנלווים למנה (חמוצים, פיתה, לימון) שתוכלו ליהנות מהחוויה הקולינרית של החומוס כאילו ואתם יושבים במקום.

שעות פתיחה

  • ימים ראשון עד רביעי: 10:00 – 18:00
  • ימי חמישי: 22:00 – 10:00
  • ימי שישי: 14:30 – 9:00
(שעות הפעילותבהתאם לשעות הפתיחה של אמיליה, במידה ואתם מתכננים להגיע בשעה גבולית מומלץ להתקשר לאמיליה ולבדוק מה הם שעות הפעילות באותו היום)
קצת על מושי אדלר כל הכתבות
כבר 34 שנה שאני נושם, אוכל ומתאהב סדרתי באוכל רחוב.

2 Comments

הוסף תגובה חדשה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם