יום שבת בבוקר בלי ג'חנון זה כמו חומוס בלי פיתה. עבורי ג'חנון זה טעם של בית, זה זיכרונות של ילדות. ימים יפים בהם אני ואחיי היינו מתגנבים למטבח של אמא ידידה ז"ל כשהיינו חוזרים מהבילוי ומגניבים לנו חתיכת ג'חנון מבלי שאף אחד ישים לב (עד לבוקר שלמחרת).
מדי שבת אני מכינה ג'חנון תימני אסלי למשפחתי ולקבוצה מצומצת של חברים אז במידה ואין לכם את הזמן והסבלנות להכין אתם מוזמנים ליצור איתי קשר ולהזמין ג'חנונים מעשה ידיי >
אני מכינה שנים ובתקופה האחרונה שיניתי והוספתי א. אפיה
ונוצר מצב שכבר 3 פעמים התנפח הזחנון ונראה כמו קובנה אני משתגעת לא מבינה למה??
מי שם אבקת אפייה יא טמבלית
טעיתי בכיתוב
מלכה ספיר
20 שנה לא הכנתי ראיתי את המתכון והיום הכנתי וולאה גאה בעצמי