פורסים הכי דק שאפשר עם סכין חדה, מנדולינה או מעבד מזון.
תתקבל כמות סלט כרוב לבן בנפח גדול שאליה מוסיפים את כל החומרים חוץ מהשמן.
יש ללוש חזק ובסבלנות את הכרוב שיתחיל להפריש נוזלים ונפחו ילך ויפחת עד שיגיע לפחות משליש מנפחו המקורי.
להוסיף מעט שמן צמחי.
בתיאבון
⚠️ טוויסט – בדומה לסלט הכרוב הכבוש שהגרמנים אוהבים לשלב עם הנקניקיות שלהם "סאואר כראואט" גם בסלט כרוב לבן הקלאסי ניתן ניתן לשדרג את סלט הכרוב עם מעט גרגירי קימל / כרוויה – זה טוויסט מעניין וטעים!
בשוארמיות שמים גם גזר וסלרי והסלט ממש מבריק.ממה הוא מבריק כל כך?